8 dage tilbage…..

Så passerer vi målstregen i de smukkeste omgivelser, vi kan tænke os til på Mallorca. De sidste 4 år har vi holdt ferie på den dejlige ø, så oplevelsen bliver helt speciel for os. Hvis der var en der for 5 år siden havde sagt til mig, at jeg i 2015 ville krydse målstregen til Iromnan Mallorca 70.3, ville jeg nok have se noget skeptisk på dem 🙂  Det er sgu pudsigt at se tilbage på, hvilken retning vores liv er gået. For 5 år siden boede vi i Schweiz, havde Naja og netop erfaret, at Liam var på vej!

I dag ringede uret kl.05.30 og mit sidste lange træningspas skulle klares. Jeg var så heldig, at have selskab af Linda, der også dyrker tri og træner op til IM CPH, så selvom turen var hård ved mig, så gik tiden hurtigt. Jeg havde ingen energi eller kræfter i stængerne, så bakkerne var MEGET stejle i dag, og Linda måtte op og stå nogle gange, for at gøre det hårdt nok for hende 😀 Kl.09.20 var jeg færdig – HELT færdig – og resten af dagen har humøret været påvirket af min præstation…. Jeg er fuld ud klar over, at tidspunktet ikke var optimalt, men i forhold til de andre turer, jeg har haft, så blev jeg alligevel overrasket over, hvor ringe jeg kørte i dag! Håber meget, at det bare var en skidt generalprøve, så jeg topper på næste lørdag. Ellers bliver det godt nok en lang dag på kontoret…..

For første gang i lang tid følte jeg mig meget som mor i dag! Da jeg nu var så tidlig færdig med træningen, så var hele dagen jo stadig foran mig = ungerne havde og var på besøg, jeg fik farvet hår, bagt rugbrød, pølsehorn og vafler, leget på legepladsen, passet 5 unger  i 1 1/2 time (alene) og bare været der for ungerne. Det var rigtig dejligt, men også hårdt ovenpå træningen 😉 Så det varer ikke længe, før senge kalder. Håber meget, at ungerne sover lige så længe i morgen, som de gjorde i morges (læs kl.08!!!!!). Trænger til bare at kunne blive liggende og nyde roen og freden.

Næste uges træning er stort set det samme som de sidste 4-6 uger, så ikke meget forandring der andet end RACEDAY om lørdagen!!! Håber dælme vi husker det hele, for der er sgu langt hjem efter et par briller (ornk ornk skatte :-)). Seeee Yaaaaaaaaa !!!