Godt nytår!!

Hvor er det vildt – 2014 !?! Jeg kan huske, da år 2000 ramte os, og jeg dengang tænkte: Hvordan kommer jeg nogen sinde til at vænne mig til at sige andet end 90’erne? Nu er det jo bare helt naturligt, og årerne fylder af sted! Vi havde en rigtig dejlig og hygli nytårsaften sammen med vores gode venner fra Schweiz og deres børn + noget af deres familie inkl. børn. Os voksne var i undertal, så I kan måske forestille jer, hvor meget fart der har været på, eftersom Naja var den ældste 😉 ? Det gik overraskende godt, også selvom 2 af ungerne var godt ramt af feber og hoste! Kl.23.45 faldt den sidste (Naja) i søvn, og resten af tiden gik helt i roligt tempo. Vi nød stilheden, og fik skudt det nye år ind med bobler og 1.000 vis af kcal – lige som det SKAL være 😉 Trine, værtinden, havde brillieret med de lækreste flødeboller, så jeg gik i seng med temmelig fyldt mave…. Mums!!!! Godt jeg ikke kan finde ud af, at lave så lækre ting 😀
Dagene op til nytårsaften gav jeg den god gas i løbeskoene, men har endnu ikke fået taget mig sammen i det nye år endnu. Ville egentlig gerne have været ude og røre mig i dag, men det kunne ikke lige i passe. Satser på, jeg kommer af sted i morgen 🙂 Hvor der er vilje, er der vej – ikk??
Jeg er meget spændt på, hvad det nye år byder på! Jeg har i dag 1 års jubilæum i Frøs, og Henrik havde første arbejdsdag i sit “gamle” Sydbank, så på den konto, kan vi ikke få det bedre 🙂 Det næste vi kan se frem til, er en forlænget weekend til Schweiz i midt januar, som vi alle glæder os VILDT til. Mon ikke også, der vil blive plads til lidt træning og en masse dejlige og rare stunder med vores gode venner og dejlige familie?
nytaar