Shit, det lokker….

Ungerne og jeg har været en del sammen de sidste 2-3 dage, og har virkelig hygge os❤️ Det var været totalt skod vejr i går og i dag, men heldigvis har vi fået tiden til at gå på bedste vis med hjemmehygge, bagning, nabohygge, indkøb, cykelture og spas! Virkelig dejligt og lige hvad jeg har haft brug for (mine hysteriske anfald ind imellem, kunne jeg godt være foruden – lunten er noget kort 🙁 ).
Til eftermiddag fandt jeg løbetøjet frem og løb en sidste lille og rolig tur inden søndag. Det var ikk den bedste tur, da maven – rettere tarmene- havde sin helt egen mening om turen…. 2 gange måtte jeg “grave et hul” (kaldte vi det på Robinson i 2006 😉 )!! Helt vildt træls, men min fordøjelse går simpelthen bare i stå, når jeg ikk løber. Syntes slet ikk jeg har fået trænet op til mine løb i år – fokus har vist været andre steder❤️ – så jeg tager dagen som den kommer 🙂 Alleer først skal Naja og Liam jo løbe deres 1. løb i morgen kl.14.10. Distancen er på 1,2 km, og der er medalje i mål 🙂 Det blivet SÅ stort, og de glæder sig!!
Mavemusklerne forsøger jeg fortsat at finde, og laver indtil videre øvelser hver 2. dag. Planken er min afslutnings øvelse, og FUCK hvor er den hård!! Er fuldstændig færdig bagefter, og ja, 55 sek er min rekord i 3. omgang 😀
En af Henrik’s venner læste forleden blokken omkring mit ønske om en boksepude ovenpå udfaldet sidste uge (deltagelse i Jels 1/2 ironman), og har nu tilbudt mig hans plads!!!! WTF 2 do 😉 ???? Åhhhhh hvor det lokker, men tvivler sgu på, jeg kan gøre det…. Selvfølgelig kan jeg gøre det, men tiden skulle helst ikke blive ringere end de 2 sidste gange! Det kunne være SÅ fedt, men må også være bare en lille bitte smule realistisk…. Tough one!

20140606-211650-76610139.jpg