Mallorca viste sig fra sin værste side!

For godt 1 uge siden ankom vi til Mallorca. Jeg havde taget min cykel med, så jeg kunne cykle lidt hernede, da jeg vidste, at det ville blive sidste gang i en længere periode, jeg ville kunne gøre det (pga. miraklet i min mave). Som dagene gik blev jeg mere og mere tændt på, at stille til starte til lørdagens race, som vi for godt 1 år siden meldte os til….. Jeg havde søndag inden afrejse været hos jordemoren, for lige at sikre mig, at alt var godt, og fik samtidig en snak med hende om evt. deltagelse. Hun sagde til mig, at pga. min form og jeg ikke var længere henne, så syntes hun, jeg skulle gøre det! Det kunne på ingen måde gøre, at barnet ville gå tabt pga. det. Det gav mig en tryghed, som jeg tog med herned.

RACEDAY:

Lørdag morgen ringede uret kl.05, og shit for et lorte vejr!!! De havde lovet regn, javel, men SÅ meget??? Det stod bare lige ned i stænger – har aldrig set så meget regn på solskins øen før…. Inden vi gik mod start, mødte vi en gut, der også skulle derned, og han brokkede sig også over vejret. Hertil svarede Henrik: “Fordelen er da, at vi kun bliver våd én gang!” Og lige præcis dén sætning blev årsagen til, at jeg hoppede i bølgerne godt 2 timer senere (med laaaaaaange indre diskussioner inden).

Efter at have pumpet cyklerne og sat energi og vand i holderne, gik vi ned til stranden. Vi fandt et halvtag, hvor vi sammen med mange andre, stod i tørvejr. På det tidspunkt var jeg langt fra klar til at hoppe i vandet, og det var egentlig først 20 min. før PRO’erne hoppede i vandet, at jeg tog beslutningen om at gøre det!

Det var rullende start, og da jeg stillede mig i den alleer sidste startboks, sammen med en af tøserne hernede, gik der fandme 1 time, før vi kom i vandet! Shit vi var kolde…. Og jeg skulle BARE tisse! Det er så pænt svært at skulle det, når man står der midt på stranden og har kropskondom på, så det endte med, jeg pissede i dragten PÅ LAND lige inden jeg blev kastet for bølgerne 😀 Yummiiiiii!!!!

Det var en sej omgang i vandet, og alle de scenarier, jeg inden havde sat op for jeg IKKE skulle deltage, de var til stede. Det regnede og der var bølger, og lige præcis derfor, var det SÅ fedt, at komme ind på land efter 2000 meter og godt 44 min. (kunne åbentbart ikke svømme lige….) i vaskemaskinen! Modsat sidste år tog jeg mig god tid, og gik lige så stille op fra stranden og op i verdens længste skiftezone. Igen skulle jeg tisse, og hvad gør man så? Jeg formåede at pisse i dragten igen – gående vel at mærke 😀 😀 Fuck hvor var jeg i grunden klam…. Men det sparede jeg alligevel nogle minutter på!

Jeg fandt min cykel, og afsted det gik mod Pollenca og op ad bjerget. Taktikken var, at tage det i MIT tempo, så jeg også kunne løbe bagefter (endte med et snit på 22,6 km/t ZZzzzzZZZzz). Pga. vejret havde jeg taget en langærmet bluse på (havde ingen regnjakke), som jeg håbede, ville holde mig lidt varm. Det gjorde den også de første 35 km., men var TOTALT gennemblødt….. Bjerget var MEGET langt, og glæden, da jeg så tankstationen på toppen, var ikke til at tage fejl af! Det fejede jeg med at pisse på cyklen, og til jer, der ikke har prøvet det, så er det IKKE er let, men det lunede lige et øjeblik 😀 . Turen ned var den værste jeg har prøvet! Da jeg var så gennemblødt og regnen fortsat piskede ned, kunne jeg nærmest ikke se noget OG blusen jeg havde på, var så gennemblødt, at jeg blev kold som aldrig før. Jeg rystede så meget, at jeg dårligt kunne styre cyklen, og havde samtidig svært ved at finde kræfter til at bremse med frosne fingre….. Jeg troede vitterligt, jeg aldrig kom ned! Fuck det var væmmeligt.

Efter4 timer i en stort regnskyld fik jeg klikket mig ud, og gik ned med min cykel i skiftezonen. Jeg frøs så meget, at jeg havde svært ved, at overbevise mig selv om, at jeg skulle fortsætte…. Jeg fandt min løbepose, og forsøgte, at tage mine sjaskvåde cykelsko og strømper af, uden at gå helt kold. Heldigvis havde jeg taget tørre strømper med til løbet, så jeg tog mig lige ekstra tid til at få dem ordentlig på. Mens jeg sidder der og ryster, som en åndssvag, og kæmper med at få mine sokker på, så spørger der gudhjælpemig en dame, ved siden af mig, om hun har mascara under øjnene!?!?!!! Er det ikke fuldstændig ligegyldigt??? Vi lignede lort alle sammen, efter at have kørt i regnvejr i godt 4 timer – hvad f***** regnede hun med?

Tanken om, at jeg ville få varmen ved at løbe, fik mig af sted. Regnen holdte heldigvis et øjeblik, da jeg startede på løbet, så jeg bedre kunne få varmen. Jeg var RØV sulten, og lige da jeg kom ud fra skiftezonen, var der depot. Jeg kastede mig over frugten, så jeg kunne få maven til at holde mund til jeg ramte næste depot. De første 6 km. løb jeg uden stop, men herefter begyndte det at gå op ad bakke for mig. Mine ben var sindsygt tunge, og jeg var ved at være godt flad. Jeg besluttede derfor, at jeg ved hver 2. km. måtte ned og gå, og samle kræfter, og det holdt også, de første par gange. Herefter blev det til hver km.. Der var nogle kilometer på ruten, der var meget lange og ensomme, og da der stort set ingen hep var på mig (fordi jeg kom så sent ind), så var det en kamp mod mig selv, jeg havde hele turen rundt. Fandme om jeg ikke skulle have den medalje og finisher T-shirt, når jeg nu havde betalt for den! Så jeg kæmpede og kæmpede, og endte med, at jeg løb de sidste 3 km. UDEN stop, da jeg kunne se en ende på det. På den sidste kilometer mødte jeg de andre, vi kender hernede fra, og fik dejlige tilråb fra dem! Og kort efter kom Henrik, og han løb sammen med mig de sidste 400 meter til målstregen. Det kan ikke beskrives, hvad det gjorde ved mig, at han lige kom med mig det sidste stykke – jeg kunne ikke lade vær med at tude og op ad finisherlinjen gav mine følelser frit løb! FUCK MAND – JEG GJORDE DET KRAFT HELVED!!!! Aldrig har jeg løbet så langsomt, aldrig har jeg kørt et løb så langsomt, men jeg har så heller aldrig gennemført 1/2 Ironman gravid i snart 4. måned. Jeg nåede det 42 min. inden cutoff, og det er jeg bare SÅ stolt af! Tusind tak til jer, der troede på mig, gav mig det sidste skub og støttede mig, i mit ret så tossede valg. Det betyder bare SÅ meget!!!