2015- allerede i fuld gang!

Har du lavet nytårsforsæt? Det har jeg egentlig gjort hvert år, og 3 uger efter har jeg glemt hvad det var 😀 Så i år har jeg slet ikk skænket det en tanke!
Året har vi startet ud med nul slik i januar, og det er slet ikk så nemt (hvilket får mig til at tænke en del over, hvor den afhængighed kommer fra….). Det er jo som at skulle stoppe med at ryge – hvilket jeg også har prøvet nogle gange, inden det i 2007 endelig lykkedes mig. Men jeg har klaret det indtil videre med at spise nødder, dadler og andet i stedet. Sidst vi gjorde det i april, endte det med jeg slet ikk tænkte på det mere!!!
Så har jeg kraftigt overvejet at prøve mælkefri kost 1 uges tid (minimum), for at teste min mave af. Dem, som kender mig, ved, jeg har mine udfordringer, når jeg skal ud og løbe, og da mælken kan være med til at give betændelsestilstand i maven (= diarré), så er det jo værd at forsøge. Der er jo mælk i RIGTIG mange ting, så det vil kræve noget forberedelse, før jeg kaster mig over det (jeg ELSKER jo min kaffe late og tyrkisk yoghurt oprørt med valle proteinpulver). Men MÅ prøve det af.
Træningen kører som den skal. Med den rigtige planlægning, så får vi dertil at lykkes – det er absolut ikk lige sjovt hver gang, men når vi begge gerne vil lave tri, så VIL der skulle undværes, prioriteres og fravælges andre steder. Jeg gør meget ud af, ikke at lade ungerne blive påvirket af det, men nogle gange lykkes det bare ikke helt 🙁 Det skær i mit hjertekammer, men jeg har selv valgt det! Der er 4 måneder til Ironman Mallorca 70.3, og jeg glæder mig helt vildt. Både til turen med familien og løbet 🙂 Det bliver en fantastisk rejse, og glæder mig SÅ meget til at kunne dele det med dem jeg holder alleer mest af ❤️

IMG_2704.JPG