Chokeret og overrasket!

Sikke mange ting vi fik nået i dag. Alle ønskede projekter blev gennemført, og mere til! SÅ fedt at sidde i sofaen i de sene aftentimer og se tilbage på dagens bedrifter 🙂 Vi var hjemme hele formiddagen (Henrik var tidligt oppe og svømme med de andre fisk), lige kort afbrudt af en tur ude i regnvejret inden frokost, for så til eftermiddag at tage i Kolding Centret for at handle. Her fik jeg noget af en chok! Jeg stod udenfor BR og ventede på, at Liam fik tjekket samtlige biler ud inde i butikken sammen med Henrik og Naja, og iagttog en familiefar, der med fuldt overlæg smed et stykke legetøj ned i sin vogn, der vel at mærke var fyldt med poser fra Bilka varer, og smed sin jakke hen over, som om det var det mest naturlige i hele verden!!!!! WTF??? I vognen sad en af hans sønner sovende hen over “håndtaget”, mens den anden søn var oppe for betale den ene af de 2 ting, han godt kunne tænke sig – ja, den anden stjal faren da bare lige…. Jeg var fuldstændig i chok, og vidste ikke, hvordan jeg skulle forholde mig til det! Han SÅ mig, se ham gøre det, men fortsatte bare. Hvad sker der for folk???
Resten af eftermiddagen foregik igen hjemme. Henrik fik hængt vores nyindkøbte fjernsyn op i soveværelset (ja ja, så er sexlivet slut eller hva der nu bliver sagt om det, men hvad gør man ikke for lidt hygge med ungerne inde i sengen en lørdag eller søndag morgen???), mens jeg kastede over hometraineren, som igen kastede MIG af! Det er 3. gang, hun uhæmmet kaster mig af, og denne gang fik Henrik så SET, at det godt kunne ske 🙂 Er nu glad for, at det alle gangene er sket indendørs – det havde nok ikke gået så smertefrit, hvis det var sket udendørs! Jeg fik lavet nogle gode intervaller, og kom for første gang nogen sinde på cykel så højt op i puls, at jeg var ved at se sort…. Det har jeg aldrig prøvet før! Pulsen sagde 180, så det med jeg burde have en maxpuls på 192 passer vist ikke helt 😉 Henrik fik også lusket sig en tur op på den bagefter – dog uden at falde!
I morgen står den på endnu mere hygge, krydret med en længere løbetur for mit vedkommende og så skal vi have ungerne væk fra Ipad’s og fjernsyn, da de VIRKELIG er blevet gode til at bruge mange timer på det pjat. Det er vildt fedt, at de kan tage noget fritid på den måde, hvor jeg så kan nå at lave en masse andre praktiske ting, men det duer ikke, at de bare sidder på deres flade og får mere og mere firkantet øjne 😀 Så i gang med leg og kreativitet!idag