STOP!

Så gik den ikke længere…. Jeg har, som flere af jer ved, været i behandling for min lænd/hofte/bækken gennem de sidste par uger, og har måske “glemt” at spørge min behandler, hvad jeg i grunden “må” træne. Jeg stoppede min step undervisning for 14 dage siden, da jeg godt har kunne mærke, at det ikke var helt godt dagene efter. Har nok satset på, at det var ok at dyrke tri uden at spørge min behandlet om det. Det gjorde jeg så i dag! Svaret var klart fra ham: Ingen løb eller cykling OVERHOVEDET de næste 14 dage, da det belaster ryggen og bækkenet og måske ødelægger det, han forsøger at bygge op 🙁 Det, jeg må træne, er svømning og de øvelser, han har givet mig! Hvordan tror du jeg så ud i hovedet, da jeg fik den besked….? Mest fordi, jeg skulle løbe Vejle Ådal Halvmaraton på søndag, og fordi jeg jo ELSKER at løbe (og netop er startet op på cyklingen igen). Det er lidt som at tage slik fra et barn….

MEN når det så er sagt, så har jeg valgt at lytte til ham, tager JA hatten på og giver det en chance. Havde det været om 3-6 måneder, jeg fik den besked, så havde jeg højest sandsynlig lukket øjne og øre og fortsat med lyntoget, men fordi jeg ikke har det store at tabe mht. træningen p.t., så håber jeg, at det giver mig færre smerter og stabiliteten tilbage i mit bækken. Der sidder en ledkapsel i min højre side af lænden, som udfordre mig, og når den bliver irriteret, så trækker det ud i siden, ned i balden og sidst i baglåret. Det sjove er bare, at jeg ikke mærker det under træningen men BAGEFTER!

For at undgå jeg bliver idiot i den næste periode, vil jeg bruge en masse ekstra timer i svømmehallen – hvem ved, måske jeg ender med at blive helt glad for det svømning 😉 Der er ikke noget så skidt, at det ikke er godt for noget andet. Livet har været enormt tæt inde på os i løbet af den sidste uges tid, så tænker helt sikkert anderledes nu end for 14 dage siden. Livet er for kort til at ærgre sig! Derfor: PÅ MED JA-HATTEN 😀