Ferien er slut – vi prøver noget nyt!

I morgen ringer vækkeuret kl.05.50, hvilket jeg SLET ikke er klar til, da arbejdet igen kalder…. 3 1/2 uge er det allerede siden, at vi pakkede bilen og kørte mod Sjælland! Hvor blev tiden af? Jeg kunne godt bruge 1 uge eller 2 mere – mon ikke vi alle har det sådan?
I de 3 1/2 uge har vi alligevel oplevet meget. Hygge med venner og familie, jeg deltog i 2 x 4:18:4 i KBH og Kronborg, Henrik lavede “lige” IRONMAN KBH og 4:18:4 i Kronborg, været til 90 års fødselsdag og ej at forglemme 14 dage på Mallorca ❤️ Konklusion: en fantastisk ferie med alt det vi bedst kan li’!
Vi landede i Kolding i går aftes, og har i dag haft fri uden unger, da vi ville give dem en blid start i børneren igen efter 4 ugers ferie for deres vedkommende, og samtidig få pakket ud i ro og mag, og få fyldt køleskabet op, ikke mindst. Det er jo gabende tomt efter så mange dage væk! Så nåede vi også at løbe sammen for første gang i flere måneder, og sluttede turen af på posthuset, da der lå lækker tøj fra Kari Traa til mig 😀 Er mega fan af deres produkter og elsker deres farver! Hvis ikke, du allerede har prøvet deres tøj, så prøv at gå i fx. Sportsmaster, da de fører deres produkter.
Det nye, vi netop har kastet os over, er, at vi vil forsøge at holde os fra kød. Efter længere tids undersøger, lyttende og læsning fra Henriks side, viste han mig et program i går aftes (og igen i dag), som virkelig gjorde og gør indtryk på mig…. Mange forskningen viser, at kød er vejen til meget ondt (her tænker jeg på grusomme sygdomme bl.a.), og at størstedelen af os slet ikke er klar over, hvad det egentlig er, vi spiser, når vi putter kød i hovedet! Den udsendelse jeg så, handlede ren og skær om, at få køerne fedet hurtigst muligt op (læs +600 kg på 200 dage), for så at slagte dem, så der kunne komme proteiner ud til os mennesker. Hvad dyrerne blev fodret med, blev jeg ikke helt klog på, men hvis de tager SÅ meget på på så kort tid, kan det ikke være helt feberfrit, det de får….. Og pga af alt det kød, vi indtager, så er alle cancer-formerne eksploderet de sidste mange år i takt med det øget indtag. DET ønsker jeg ikke at byde min krop, så derfor vil vi nu forsøge at skære kød ud af vores kost, og i stedet finde andre alternativer for proteiner. Jeg er dog ikke helt klar til at slippe mælk, ost og æg, da det jo ikke dræber dyrerne, og tænker, at ved at købe økologisk, så har de dyr det trods alt godt 🙂 Om jeg kommer dertil en gang, det aner jeg ikke. Vi tyvstartede lidt i går, og her til aften fik vi kartoffel- og svampe pizza (hver for sig), som ungerne til stor overraskelse også guffede i sig! De er friske på det nye koncept 😉

IMG_0768.JPG