Oppe og nede….

Kort Update på sidste indlæg: jeg havde den ondeste racerrøv i 1 1/2 døgn, men det ødelagde heldigvis ikk min weekend 🙂 3 dage nede, og lørdag startede jeg på mit nye løbeprogram fra iDPOET. Det betyder bare meget, at have noget at træne ud fra – jeg kan mærke motivationen er der, og glæder mig til næste pas, så snart jeg er færdig med det planlagte! Henrik’s træning for weekenden bestod af cyklede 4 1/2 time lørdag efterfulgt af 40 min løb og søndag 1 1/2 times “faster and faster” løb og lidt svøm – imens hyggede ungerne og jeg mig hjemme og ude❤️ Elsker tiden med dem!
En super dejlig weekend og jeg troede, jeg var klar til at jobbe mandag, men jeg tog fejl… Så jeg har tilladt mig selv (i flg aftale med lægen) at blive hjemme nogen tid endnu! Er ikk klar til at angribe arbejdsbunken og presset – det må vente lidt. Det føles ok!
Om mindre end 1 uge skal Henrik lave 1/2 IM i Jels, og jeg glæder mig enormt til at heppe på ham hele vejen (tror han satser stort 😉 ). Herefter står den på besøg på Sjælland et par dage❤️

20140616-223111-81071705.jpg