Udnytter friheden

I dag har jeg virkelig været aktiv (syns jeg selv 😉 ). Ungerne er hos farmor og farfar, så det skulle udnyttes i den grad. Vi startede morgenen med den BEDSTE morgenmad. Henrik havde lavet prut-kager i går aftes, som vi nød her til morgen med skyr oprørt med prut-pulver, blåbær og mandler på toppen. Yummmiiiii!!! What a tasting <3 Ungerne ELSKER dem også, så tak til dig mutti, fordi du mindede os om dem igen! Jeg trodsede regnen og cyklede på job, og efter arbejde stod den på en tur i fitness. Det har jeg ikke gjort i maaaaaaaange år, og sikke mange mennesker der var på det tidspunkt! Sjovt som det ikke har ændret sig, siden jeg SELV stod og pumpede jern i en lille top 🙂 Jeg fik trænet mine stænger og lidt ryg i dag – sluttede af med en hyggeløbetur på båndet i 20 min. + turen hjem på cykel. GOD samvittighed (så stik mig lige de kager *ss* )
Jeg vil lige dele med jer, at jeg er har været helt oppe og flyve over de sidste 2 nætter! Inden Liam blev puttet søndag aften, sagde jeg til ham rigtig mange gange, at han ikke skulle kalde på os, men hvis han vågnede og var ked af det, så måtte han gerne komme ind til os med sin dyne og “Rasmus”. Liam har siden han blev født, haft det meget svært ved at sove om natten uden at blive afbrudt og dermed vækker os, fordi han bliver ked eller lign. Tænk sig engang: det virkede sgu, at jeg sagde det til ham 🙂 !!!! Wiiiiiii!!!! Han kom derfor helt selv ind til os midt om natten til mandag, og kom op i sengen og sove videre hos os – nøj, hvor det var fedt, ikke at skulle ud af sengen 2-3 gange i løbet af natten, men bare hjælpe ham op, og sove videre 😀 SÅ fedt!!! Jeg var så stolt, da jeg vågnede. Og for det ikke skal være løgn, så sov han heeeeeeeele natten i sin egen seng i nat! Ja sgu! Det er så vildt 🙂 Ved godt, jeg ikke skal juble for meget, for på fredag drager vi til Sjælland = så starter vi forfra igen… Men jeg nyder det, så længe det varer!
Endnu en stor ting er også sket i det lille hjem: det er lykkes mig, at få en orkide til at blomstre igen!!!! Oh yes – mig som var ved at smide dem ud, fordi de alle så så triste ud, så er der faktisk kommet skud på alle mine 4 orkideer 🙂 Det er første gang i mit 32 år lange liv, at det er sket! SÅDANNER
pandekage