Travlt, træt og irritabel….

Nøøøøøøj, jeg overraskede mig selv (og Liam og Henrik) her til morgen! Jeg blev vækket af Liam kl. et eller andet – nåede ikke at se på klokken – da han skulle tisse. Han fik tilmed vækket Naja, så hun også ville op og tisse, så der så man lige mig rende rundt med hænge øjne og hænge røv fra det ene værelse til det andet…. Liam har desværre noget svært ved at akceptere, at sove videre i sin egen seng, når først han har været vågen, og det var ingen undtagelse i nat. Udfordringen var bare, at når Naja OGSÅ var vågen, så registrerede hun, at Liam kom ind i vores seng, så ville hun også med 🙁 Det resulterede i en mindre magtkamp med Liam om, at han skulle sove videre i sin seng, men DET gad han bare ikke…. Jeg blev så irriteret på ham, at han kom med ind i vores seng, hvor jeg fik lagt ham lidt hårdt ned pga irritation! Han peb, og så var løbet kørt – Naja kaldte, da hun ku høre, at Liam ikk lå i sin seng længere. Kl. viste sig at være 05.40 = vi ku lige så godt stå op. Jeg blev så tosset, at jeg hamrede hånden ind i væggen (hvor det kom fra aner jeg ikke…..)!! Dumt og enormt barnligt 🙁 Så ikk lige just den fedeste start på min tirsdag, men så kom jeg da tidligt på arbejde, så jeg ku få indhentet noget af det arbejde, jeg missede i går 😉
Efter en del sygefravær pga ungerne, er mit bord væltet lidt i etaper. Jeg var i sidste uge endelig ved at være ovenpå, og bum!! så lægger Naja sig syg torsdag, så jeg måtte blive hjem = 3 møder aflyst, sager skubbet og flere opgaver til fredag…. Ååååhhhh manner! Desværre er jeg ikke så god til, at være ligeglad og lade det sejle, så jeg stresser nok lidt hurtigt/let, hvis overblikket er mistet (måske en af årsager til min opførsel tidligere på dagen…). Så timer flyver enormt hurtigt i arbejdstøjet for tiden!
På træningskontoen var jeg i fitness i weekenden, hvor jeg tog lidt hårde og lange intervaller på løbebåndet, som egentlig gik langt bedre end forventet (løb 4 x 5 min på 4,17 min/km – level 14 – med 5 min “pause”). Det var lidt rart med lidt optur i en dårlig løbeperiode 😉 I går fik Henrik skubbet mig i fit igen, hvor jeg fik trænet en smule squat, lunges, biceps og ryg med 30 min. Cardio bagefter på romaskine, siddecykel og rotex. Meget sjovt at tage en tur tilbage til fitnesstiden 😀 I dag løb jeg så hjem fra job, hvilket slet ingen succes var! Med bentræningens efterveer, kunne jeg dårligt løfte stængerne. Troede ikke, det kunne blive hårdere, men det ku det så 🙂 GODT spændt på, hvordan jeg klarer mig igennem Lillebælt halvmaraton!
I morgen tidlig har jeg en date med en anden tri-tosse, som er “gammel” svømmer (gammel er nok det forkerte ord at bruge her, da hun kun er 9 år yngre end mig 😉 ). Det glæder jeg mig til, og så skal jeg endelig afprøve mine nye svømmebriller – rapport lægges i morgen. Sweet dreams out there – JEG skal tidligt i seng!

20140318-195001.jpg