Hvem der bare havde fri mandag……

Julen er allerede godt i gang. Den startede for alvor i går kl.12, hvor Henrik og ungerne hentede mig fra job, og vi kørte mod Sjælland! Turen gik rigtig fint og uden kø eller uheld, så turen til Stevns (ned til min momse og muffe) gik som smurt. Aftenen sluttede vi i Greve hos mine forældre.
I dag har vi fået hygget med vores venner på Åsen, hvor der blev spist lækker brunch, stået på hoved, leget og snakket – altid dejligt og hyggeligt at komme på Åsen <3 Selvom det var flere timer siden, vi havde spist, så kunne jeg smage brunchen flere gange på vores løbetur om eftermiddagen (måtte heller være en smule aktive, når nu vores unger førte an med gymnastik hjemme hos vennerne 😉 ). Puha, var helt dårlig efter turen!  Til aften tog vores lille firkløver ned på Running choop sticks i Karlslunde med efterfølgende leg i “legehuset” på McD i Solrød – rigtig familie hyggeaften 🙂
I morgen skal vi til min nevøs 1 års fødselsdag i KBH, for så at køre hjem sent, da jeg skal på job mandag morgen…. Lige nu ville jeg gøre meget for at få fri, men sådan skulle det ikke være i år – jeg gemmer mine fridage til efter julen (HELE uge 1 🙂 ).
idag