Stjerne for 1 dag

Jeg har prøvet det før qua min tidligere succes i fitness, det med at føle mig som stjerne for 1 dag. I dag udkom det nye Triatlon magasin #2, og vi er med på hele 4 sider!!! Det er sgu fedt at få lov til at fortælle om vores valg og tilgang til livet, i håb om det giver andre inspiration til samme 🙂 Check it out!
Det er nu 1 uge siden vi startede på vegetariansk kost, og jeg syns sgu det er dyrt (eller også har vi bare ikk fundet ind til kerne endnu mht indkøb…). Køleskabet bugner med alverdens grøntsager, som bare venter på at blive tilberedt 😉 Kød er selvfølgelig også dyrt, men syns ikk helt regnestykket / madkontoen går lige OP. Vi har spist mange svampe, hvilket er sygt lækkert på pizza, i spaghetti og i en grønsagsblanding til fx. ris. I dag fik vi jordskokke og kartoffelsuppe med hjemmelavet chips på toppen (og kålsalat on the side). Vi får prøvet lidt forskelligt!
Om 5 dage kører vi mod BERLIN, hvilket jeg ikke helt kan forstå. Syns pludselig det er kommet meget tæt på, og er helt vildt spændt – og tændt! Har ikk løbet mere end max 24 km, hvilket mange mener er for lidt, men jeg har sat min lid til coach Malik, og er sikker på, han har styr på det/mig 😀 Ikk coach?? 3. sidste tur løbes i morgen inden job – min 2 timers tur i lørdags føles allerede som langt væk, så er max klar til at hoppe i mine super fede og nice asics noosa-gel fast 2 😉

IMG_1515.JPG