TOSSETMEDTRI – så går vi i luften!

Og med helt ny hjemmeside/blog, som vil blive brugt på, at fortælle om vores udfordringer, succeser, op- og nedture på vores vej mod mål KMD IRONMAN COPENHAGEN 2014 d.24.aug.. Ingen tvivl om, det bliver hårdt, for det vil kræve meget af os som forældre, kolleger, familie, venner, triathleter osv., inden vi når målstregen.

Udover vores mål at blive familien ironman, så har vi også et andet mål med vores hjemmeside/blog. Vi vil gerne vise og fortælle, at det faktisk KAN lade sig gøre, at holde sig selv i form/sin krop ved lige ved træning, samtidig med at familien, vennerne og jobbet bliver passet! Det er så ærgerligt, syns vi, at andre familier, i samme situation som os, ikke kommer ud og får rørt sig, og dermed får mere overskud. Ja, det lyder sært, men den er god nok: træning giver overskud og energi til at kunne klare mere! Indofiner er et must, hvis du spørger os. Der går normalt ikke mere end max 2 dage, før vi er ude og røre os! Hvis ikke vi kommer ud for os selv, og gør noget godt for vores kroppe, da vi begge har stille siddende arbejde, så bliver vi indebrændte, sure, kort for hovedet, trætte og uoplagte. Der skal energi til hjernen, og det får vi ved, at træne og få noget luft 🙂

Så vil vi også rigtig gerne komme med lidt ideer til kosten. Vi lever lidt efter LCHF (low carb high fat – det nye “sort”), men er absolut ikke fanatiske. Vi mixer lidt, da vi ikke har alverdens tid til at forberede aftensmaden, når vi kommer hjem fra arbejde. Vi ved selv, hvor svært det kan være at finde på noget nyt og sundt hele tiden, så vi googler også diverse opskrifter, for at få inspiration. Dem vi finder, vil vi dele med jer, så det er nemt at slå op! De vigtigste ingredienser vi som regel har liggende i køleskabet er: broccoli, æg, bacon, gulerødder, løg, blomkål m.m. Hvis man har de ting, så kan man komme rigtig langt – der er et hav, af muligheder 😉 Og sæføli efter sæson, så køber vi det der nu er “IN”.

Vi håber, I vil følge os hele vejen til målstregen! Det bliver ikke kedeligt – det kan vi garantere jer (og nogle gange, er det heller ikke for sarte sjæle 😉 ).