Hvor der er vilje, er der vej!

3. uge er i gang med mit træningsprogram mod IRONMAN Mallorca 70.3 (og muligvis også Challenge Danmark halfdistance) fra idPOET, og syns egentlig at det går okay. Sidste uge var nem mht planlægning, da ungerne var hos farmor og farfar 2 ud af 5 arbejdsdage, men denne uge har jeg måtte klippe og klistre for at få det til at lykkes (kræver i dén grad at jeg går til tiden fra job, så jeg kan træne direkte efter, da Henrik som regel tager de sene timer til at træne i). Jeg skal virkelig ville det her, for at få det til at gå op, så det går mindst mulig ud over ungerne og Henrik’s ønske for træning 😉 Og det vil jeg heldigvis!
Henrik har siden IM CPH været meget nede med en rigtig dårlig skulder…. Det sætter lidt en dæmper på hans iver for deltagelse i diverse stævner næste år 🙁 Det er der ikk noget at sige til – ville selv være indebrændt, hvis jeg ikke kunne træne som jeg ville…. Efter en grundig undersøgelse på Mølholm i sidste uge, blev afgørelsen en blokade, som han fik i går aftes. Siden er det desværre ikke gået bedre – snarere tværtimod! Jeg havde nok en ide om, at han ville blive smertefri fra den ene dag til den anden ved en blokade, men det er bestemt ikk tilfældet her! Nogle der har erfaringer med det?
De sidste mange dage har det regnet helt vildt, men i dag var det solskin og tørvejr da vi kom hjem, så vi besluttede at hoppe i løbeskoene og tage en familietur rundt om husene (Liam er ikk så pjattet med at løbe, så han tog den tohjulede 😉 ). Det blev til 1,40 km med lidt stop for Naja – hun er bare SÅ sej! Hvis modet fortsætter, må vi vist hellere finde nogle ordentlige løbesko til hende 😀 Aldrig gå ned på udstyr!

IMG_0785.JPG