Her går det godt :-)

Det er ikke så tit, jeg skriver, at alt er godt, så derfor prøver vi noget nyt 😀
Siden sidst så har jeg trænet på fuld skrue, og har ikke haft flere smerter end “jeg plejer”. Jeg er begyndt at spise glucosamin, som jeg tilbage i mine fitness år fik anbefalet af min diætist Sanne (det var i den periode jeg fik skaden i ryggen), og jeg ved ikke, om det hjælper mig, men syns mine ømme perioder er blevet mindre. Jeg har ikke spist smertestillende piller i godt 4 måneder, så det er virkelig stort! Jeg har derfor armene oppe over hovedet for tiden, vel vidende at der lige pludselig kan komme et bagslag…. Det plejer der at komme, og altid når jeg mindst venter det. Men nyder, at det går godt.

Sidste uge havde vi vinterferie, og vi drog ned til vores venner i Schweiz, der var så dejlige, at invitere os indenfor i deres skihytte. Ungerne kom på ski for første gang, og de var sindsyg gode til det!! Temmelig stolte forældre – oh yes 😉 Skilæren sagde, det nærmest var naturtalent, og er overbevist om, at det har gavnet dem, at de har stået på rulleskøjter og har fin balance. Liam var så vild, at han kørte ned fra toppen (3.000 meters højde) i sele sammen med Henrik! Den dreng har INGEN frygt – der skal bare fart på. Naja var derimod lidt mere forsigtig, så hun valgte børnebakken, hvor der var en tallerkenlift, som hun øvede sig på. Nu de er blevet trygge ved det, så kan jeg tage med på ski næste år (hvis vi kommer af sted igen).

Ellers er der faktisk ikke sket det helt store på fronten i det lille hjem siden sidst. Vores planlægningsskema er taget i brug igen, så vi har overblik over, hvem der træner hvad, og hvornår. Jo for dævlen da – vi har jo investeret i et løbebånd efter nytår! Hvordan ku jeg glemme det 🙂 ?? Ja, det er da sygt tosset, at vi bruger penge på den slags, men hold nu kæft, hvor gør det vores planlægning lettere end i mellem. Specielt i dårligt vejr, syge børn eller andet – så behøver vi ikke droppe træningen, da vi bare kan gøre det hjemme (ungerne er vant til, at vi er så aktive, og syntes egentlig det er meget fedt, at vi kan gøre det under samme tag – også selvom det ind imellem lugter lidt….. 😀 ). Ungerne har været syge alle dagene i denne uge, og da de ikke orker meget andet, end at ligge på sofaen, så har jeg kunne klare træningen imens. Det er sgu fedt!! High 5 for Technogyms “myRun”. Kontoret er derfor midlertidigt blevet inddraget til træningsværelse med hometraineren i den ene side, løbebånd i den anden og computeren i midten, som sørger for underholdning på de længere cykelpas. Giver lidt udfordringer, når vi får overnattende gæster fra Sjælland, men så rykker vi bare sammen på ungernes værelser 😉

Om lidt over 2 måneder går turen til Mallorca med mine svigerforældre, hvor vi igen skal prøve kræfter med IM 70.3. Det er sgu ret sygt at tænke på, at der er så kort tid til allerede, og at vi på det tidspunkt skal svømme OW… Hvis vi bare får nogen lunde samme vejr som sidste år, så vil jeg være en glad julegris! Vi er nærmest 20 atleter fra idPOET, der skal af sted – det bliver intet mindre end fantastisk! Det bliver nærmest umuligt ikke at følges med nogle turen rundt, og der vil næsten være tilråb alle steder fra på løberuten 🙂 . Glææææææder mig! Det er uden tvivl det fedeste race jeg har deltaget i – nok også fordi, dagene op til er så afslappende, fordi der ikke er et arbejde der skal passe, og vi har mine svigerforældre med til at passe ungerne, mens vi gør klar de sidste dage op til. Det killer helt i maven ved tanken. Vi ses!!!!
mallorca ged