Har DU fortrudt noget?

De sidste 14 dage har været ret turbulente, og har VIRKELIG haft nogle diskussioner med mig selv, om jeg nu skulle åbne op for, hvad der bl.a. er sket i den periode…. Jeg er af person lidt en åben bog (nogle gange FOR åben måske), og har delt utrolig mange ting på diverse blogs gennem livet, så derfor har jeg besluttet at dele det her også – vel vidende at flere måske vil ryste på hovedet af mig!
For 1 3/4 år siden tog jeg en beslutning om, at lave om på mig selv – fik lavet bryster, da jeg efter 2 graviditeter var rigtig ked af prisen min barm havde betalt for amning af 2 børn. Resultatet blev utrolig flot, men en ting er indpakningen, en anden ting er indholdet…. Jeg ved ikke, hvad jeg havde forestillet mig, men from the button of my heart: plastik er langt fra fantastisk!
Efter flere måneders overvejelser og samtale med lægen, der havde lavet det på mig, besluttede jeg mig for, at få tager det ud igen. Den manglende følelse i over halvdelen af brystet, ubehag ved berøring, synlige og foldede implantater i siderne, manglende lyst til at “vise dem frem”, væmmelse og irritation ved sofa-putteri med ungerne (de ku ikk sidde op af mig fordi brysterne sad i vejen og det gjorde ondt), hæmmelse ved dele af min træning og kulde var primært årsagerne til min beslutning. Jeg blev aldrig bedste venner med dem, også selvom jeg virkelig prøvede…. Der er dog aldrig noget skidt, der ikk er godt for noget andet: for første gang i flere år, er jeg faktisk ufattelig taknemlig for, hvordan jeg ser ud❤️ Nu glæder jeg mig til, at finde nyt undertøj i børneafdelingen 😀
Indgrebet betød også træningsfri i godt 1 uge! Held i uheld var vi stort set ikke hjemme den uge pga min muffes begravelse på Sjælland. Nu er jeg tilbage på sporet, og ser meget frem til at ku løbe ordentlig igen – er sikker på at tyngden foran har haft betydning for mit tempo. Syg tankegang – I know – men sport er så stor en del af mit liv, at jeg aldrig vil ku forestille mig det uden!
Sidst så har vi holdt ø-råd i familien og besluttet at ingen af os laver en hel ironman i 2015 😉 Naja skal starte i skole til foråret (for-skole), og vi ved, at det vil kræve meget af os, at få hende kørt ordentlig ind, så hun får en god start! Med det i baghovedet duer det ikke med et fuldt ironman program. Vi “nøjes” så derfor med et par halve 😉

IMG_2300.PNG