Troede jeg havde sovet i 2 måneder!!

Da jeg vågnede her til morgen og hørte regnen piske mod ruden og på taget, var jeg bange for, jeg havde sovet lidt mere end bare en enkelt nat! Sommeren er på sit højeste, men det er vejret da bedøvende med. Den planlagte svømmetur for Henriks vedkommende blev derfor aflyst.  Jeg stod op og nød stilheden 1/2 times tid, inden Liam kaldte. Mens han så fjernsyn fik jeg lavet tortur på mine balder med massagebolde fra Grete Wolfgang – F*** jeg har noget siddende, der ikke er helt godt…..

Under morgenmaden fortalte jeg ungerne, at jeg fra i dag af ikke vil høre nogen råbe mere, og at de nok ville erfare, at jeg vil opføre mig lidt anderledes fremadrettet end jeg plejer pga. det. Sagde til dem, at hvis jeg ikke overholder det, så er det okay og konfrontere mig med det, og så er der bøde (=penge)! Det er noget de kan bruge til noget 😀 Hvis DE råber eller skriger, så skal det fremadrettet foregå på deres værelse – har VIRKELIG gjort alvor af det, jeg skrev i går, og det er jeg sgu stolt af. Og om det er et tilfælde eller om det virker, ved jeg ikke, men dagen i dag har været helt anderledes og vi har nærmest ingen kampe haft i dag – det er jo fantastisk!

Da regnen havde stilnet lidt af, hoppede jeg i løbetøjet, og løb dagens intervaller. Det var ikke helt tørvejr, men det gjorde ingen ting – jeg kan godt li, når det støvregner lidt. Nogle løbeture er sjovere end andre – i dag var det sjovest, da jeg var færdig. Skyndte mig at hoppe ind og strække ud i mine baglår – hooooold nu kæft, hvor gør det bare naller! Der er kun én vej frem, og det er udstræk, udstræk og udstræk krydret med tortur fra massage boldene.

Resten af dagen har vi tilbragt i svømmehallen sammen med resten af Kolding. Shit, hvor var der mange mennesker – det er jeg desværre ikke så god til…. Ikke ét eneste ledigt skab i omklædningen til os; det fortæller lidt om, hvor fyldt der var. Henrik fik svømmet mens jeg tullede rundt med ungerne. Jeg er ikke så god til at lege i vandet med dem – det er Henriks opgave – men heldigvis leger de fint selv, mens jeg hepper på sidelinjen 😉 Aftensmaden og desserten blev til en god omgang junk  bestående af burger og fritter og en kæmpe pose bland-selv. Godt ferien er slut nu, så vi kan komme ind i rytmen igen uden alt det crap 😀 Godnat og sov godt!