2 nætter tilbage….

Efter 4 dage i hospitaltøj og lugt, måtte jeg på arbejde i dag. Vi havde jo håbet på, at komme hjem mandag, men det blev så skudt til tirsdag, for så at blive helt til fredag…. Noget af en skuffelse, men jeg må også se positivt på det, og være glad for, at de følger os “helt til dørs”. Beskeden i går var, at selv om hans infektionstal var faldet, så ville han gerne have han fik behandling i drop 1 uge, da han ikke kendte til bakterien og konsekvenserne, hvis vi blev sluppet for tidligt. Det lå på 171 i fredags og i går på 19 (normaler er 6), så det må siges at medicinen virker 😉
Mandag aften, da vi kom retur efter fødsda hos min svigerfar, blev vi smidt på en 3 mandsstue, da der var brug for vores 1 mands 🙁 Det var fandme træls, men heldigvis var det kun 1 nat vi var 3 – nu er vi 2, og naboen er en stor dreng, der ikke laver ballade om natten 😀 Det er kun os der larmer nu, da Liam bliver så ked, når ham skal have medicin kl.24….. I morgen tager naboen hjem, og så får vi en ny (håber ikke det bliver “slemt”…..).
Planen var, at jeg skulle løbe hjem fra hospitalet i dag, men efter en dag på job med alt for meget arbejde, og tankerne helt andre steder, så orkede jeg det simpelthen ikke 🙁 Vejret var ellers perfekt, og jeg ville helt sikkert have haft godt af det, men hvad jeg ikke når i dag, det når jeg måske i morgen! Det skal vist være mit nye motto 😉 I stedet hyggede jeg med ungerne og min mut-mut, som tager retur i morgen. Taknemmelig for den ekstra hjælp, vi har fået de sidste 14 dage❤️ Nu kan det kun blive fredag alt for hurtigt!!

20140226-202815.jpg