Snydt…..

Af en eller anden mærkelig årsag havde jeg forventet, at netop denne weekend ville blive den sidste med lange træningspas, men næh nej – jeg blev i dén grad snydt! De sidste 14 dages træningsprogram inden race modtog jeg i dag, og det var med blandet følelser…. Jeg går sjældent på kompromis, når jeg først HAR fået mit program, så uanset hvor uforstående jeg nogle gange er overfor programmerne, så vælger jeg at stole på min coach. Konsekvensen må bare være, at vi må stå op før en vis herrer får sko på, så vi er færdige med de langs pas inden kl. er 10 – det må være næste uges mål 😉 

Planlægningen hænger mig virkelig ud af halsen nu, så jeg er yderst taknemlig for, at det er den sidste uge, jeg netop har lavet program for! Det har været sejt de sidste mange uger, og er så lykkelig for at have den bedste  farmor og farfar til ungerne, der altid vil hjælpe, så kabalen går op <3 Hvordan det kommer til at se ud efter Mallorca magter jeg ikk tænke på lige nu – den tid, den glæde 😉 Afventer stadig billet til Challenge, så vi må se, om det overhovedet bliver til noget. 

Efter sidste indlæg med vores datter Naja og start i GLO, så var bøtten allerede dagen efter vendt fuldstændig! Ingen gråd, ingen ballade – kun smil og vink 😀 Det var stort. De trives begge godt i hver deres nye hverdag, så en stor sten faldt fra mit hjerte (er vel mor med stort M 🙂 ). 

En dejlig uge går os i møde med besøg fra mine savnede forældre i hele 3 dage! Og kun 4 arbejdsdage pga St. Bededag og efter weekenden kan vi lige klare en enkelt arbejdsdag inden flyveren kalder 😀 Det bliver jo helt godt – også selvom der er meget træning! Husk at smile og nyd det, ikk 😉 ?