Svømning bliver sgu aldrig min bedste ven….

Til trods for en nat med ondt i ryggen og afbrydelse fra ungerne, så kom jeg alligevel af sted til Slotssøbadet. Utroligt, så dødt og mørkt det er på det tidspunkt om morgenen (kl.06.30). Og på min vej derned så jeg SÅ mange, der var skide fulde og på rulleskjørter, som var på vej hjem fra byen – GUD, hvor jeg ikke misundte dem 🙂
Vi var ikke så mange til svøm i dag, så der var god plads. Vi fik trænet “skod” (og ja, det ER skod), med plade og poolboy, og så fik jeg prøvet, at få krampe i min højre læg i dag – føj, det var ikke særlig rart! Men heldigvis gik det hurtigt over 🙂 1 time og 1900 m blev det til, så var min tid gået. God samvittighed!
Senere er der fest med tri-klubben, som starter med orienteringsløb i Marielundsskoven kl.13 for voksne og børn, så der skal vi ned og hygge med ungerne. Det bliver nok en smattet fornøjelse, men sikkert super hygli! Så håber jeg på, vi kommer lidt tættere på de andre medlemmer, og forhåbentlig kan få en fod indenfor med en af vores samarbejdspartnere 😀 SPÆNDENDE!!!!

svøm