Så er vi her igen!

For 1 år siden lovede jeg mig selv, at det var sidste år, jeg ville presse mig selv på den måde, som vi gør op til tri-stævner! Det hang mig langt ud af halsen, og jeg hadede mig selv for IGEN, at have følelsen af, at ungerne blevet “taget som gidsler” i mit/vores tri-eventyr…. Da dagen kom, og vi alle var samlet på vores yndlings ø, så var alle de her tanker væk – pist væk! Selve dagen var fantastisk, og jeg endte med at køre mit bedste race dernede nogen sinde (med mig selv som “træner”). Det var en FED dag!!

Der gik et par måneder, sommeren var for alvor over os, og alle de negative tanker var som forsvundet, og da mailen om billige startnumre til samme stævne på “vores” ø (ej at forglemme deres 10 års jubilæum) så skulle der ikke meget indre overtalelse til, før jeg fik trykket på tilmeld knappen – igen! Det føltes bare SÅ godt og rigtigt 😉 Lige der….

Om lidt over 9 uger går startsskuddet igen, og jeg har igen lavet mit eget program med alt det bedste fra mine tidligere coaches #hellohappy aka Malik og #trainsimpleandsmart aka Martin. Jeg har fint styr på mit løb og nu også cykeldelen, men jeg er (rent ud sagt) ved at gå lidt i panik over, jeg SLET IKKE har været nede og svømme!!! Jeg overbevidste mig selv om for nogle måneder siden, at jeg bare måtte svømme dagene inden race (læs 4 dage), men nu fortryder jeg, jeg ikke har haft 4 ekstra timer i ugen til det! Jeg har 9 uger til at få bare en smule vandføling – det er bedre end ingen ting, ikk? 1900 meter er faktisk ret langt, når det ikke foregår i løbesko…..

Tanken har strejfet mig flere gange, om jeg ikke bare skulle lade vær, men fandme nej! Jeg har formået at okse mig igennem med Lukas i maven, i det dårligste vejr man kan forestille sig, så sæføli klarer jeg det også i år – selvom jeg ikke har svømmet 🙂 Stævnet i år bliver helt særligt, da det som sagt er 10 års jubilæum (og min 6. gang) og min super seje veninde og mand skal også deltage, hvilket betyder, vi får det vildeste heppekor bestående af 4 hold forældre og VIRKELIG mange børn, der vil stå og længdes efter at se os og heppe os igennem løbet ❤️ Det bliver den vildeste afslutning, og det vil jeg for alt i verden IKKE gå glip af – selvom det måske kommer til at tage maaaaange timer. Så kom nu, Tanja!!! Det er kun 9 uger røvballerne skal spændes 😀

Jeg skriver en update om et par uger! God træning derude – eller hvad I nu finder jeres energi og lykke fra ❤️