De siger, det er sundt at savne….

Jeg skal da lige love for, at jeg har været sund de sidste 30 timer og bliver det de næste 20 timer, hvis det er sundt at savne! Ungerne hygger sig hos farmor og farfar en dag mere, så jeg må vente med at se dem til i morgen eftermiddag/aften i stedet. NØJ det er underligt, de ikke er her – her er helt tomt, og vi ved jo dårligt, hvad vi skal foretage os, når de ikke er her 😀 Godt det ikke er i morgen, de skal på efterskole eller flytter hjemmefra – det er jeg da bare slet ikke klar til!

Jeg kom vist til at prale af, at jeg skulle tidligt op og løbe her til morgen…. Det kom jeg så bare slet ikke! Det sker ellers ikke ret tit, at jeg springer over, men jeg GAD bare ikke til morgen. Det var meget mere hyggeligt at vende mig om på den anden side, og holde min dejlige mand i hånden <3 Kl.08 startede 1. arbejdsdag, og der var rigelig at tage mig til. Heldigvis ikke så meget, som jeg frygtede, så det er vist fordelen ved, at holde ferie når alle andre også gør det. Det er første gang det er sket, men sådan kommer det til at blive de næste maaaaaange år, nu hvor ungerne starter i skole!

Nu hvor ungerne ikke skulle hentes hjem, blev jeg 1 time længere på jobbet, så jeg kom næsten helt i bund med mails og opgaver. Så kørte jeg i fit og løb 40 min. indenfor – gad ikke ud i regnen. En dejlig måde lige at koble af på efter en hel dag stillesiddende foran computeren på jobbet. Kørte hjem og lavede 2 x aftensmad inden Henrik kom hjem, og efter aftensmaden gik vi en dejlig tur i regnvejret – det var tiltrængt for os begge.

Flere overvejelser og drømme fylder lidt i mit hovedet for tiden. Det er nok sådan lidt kuller ovenpå afsluttede stævner og sommerferie 🙂 Hvad skal der nu ske? Der sker spændende ting omkring lejligheden i Ballerup, som vi for 3 uger siden satte til salg, drømmer mig væk til solen, overvejer om jeg skal have klippet håret kortere eller måske farve det, skal jeg finde mig nogle nye fede briller, skal jeg have negle på igen og og og…. Det er typisk mig 😀 Hvad tænker du mon på for tiden?