PLANKEN!!!

Som lovet over for mig selv fik jeg trænet lidt på hometraineren + løbet lidt interval efterfølgende i dag. Jeg fik lov at prøve et cykelprogram, som Henrik har fundet fra Helle Frederiksen, og jeg skal lige love for, at den time, jeg skulle træne, gik stærkt! Der var så mange ting, jeg skulle lave, så jeg glemte fuldstændig, hvor kedeligt det faktisk er, at sidde på hometraineren 🙂 Fedt!!! Der var udelukkende fokus på kardance, hvilket jeg aldrig før har haft, så det var meget lærerigt at prøve. Det vil jeg gerne igen!!
Efter cykelturen stod den på 30 min. løb. Jeg havde lavet en program på uret med 10 min. opvarmning og 4 x 90 sek. interval med 1 min. mellem intervallet og 10 min. afkøling. Det var også rigtig fedt, at flytte fokus, så træningen var slet ikke så lang i dag! Og intervallerne gik også rigtig godt, så alt i alt en fornøjelse. Henrik var imens ude og løbe 16 km. med snit på 4,55 min/pr./km – sejt!!! Jeg håber også, jeg kan komme derop og løbe igen (både distance og tid). Og heldigt var det for os, at regnen først kom EFTER vi var færdige!
Da jeg var hjemme igen stod den på PLANKEN og udstrækning! Jeg tænkte, jeg ville lave 5 x 1 min. planke, men halli-hallo… Jeg klarede kun det ene minut 1 gang!!!! Er du klar over, hvor længe 1 minut kan være lige pludselig??? Så de resterende 4 kunne jeg kun klare med 45 sek….. Nøj, mit korpus trænger til det her, så der er plads til forbedring 🙂