Status

Det er nu ved at være mange dage siden, jeg meldte mig ud af facebook samfundet, og nøøøøøøj hvor har det været svært!! Og alligevel ikke….. Jeg føler mig sat fuldstændig udenfor, og hvor er det dog i grunden tankevækkende 🙂 Fandtes der virkelig et liv inden facebook??? Jeg skylder faktisk mit liv til den side, for det var sådan her, at Henrik og jeg for alvor fik kontakt igen❤️ Nu må vi se, hvor længe jeg kan fortsætte (savner sgu lidt alt det snuseri i andre liv og tilværelse – kan slet ikk følge med længere.
Lidt sjovt er det så, at jeg nærmest har mistet al lyst til at opdatere bloggen her, da jeg er gået lidt kold i det hele…. Træningen kører egentlig okay, men skriveriet og mine updates ved jeg ikke, hvorfor jeg pludselig ikk orker mere! DET ligner ikk mig, men en blanding mellem træthed, de mange mørke timer og travlhed på arbejdet har sat sine spor på mit overskud – det er nærmest suget ud af mig! I stedet får jeg lagt lidt billeder op på instagram – kaldenavnet er @tritossen 🙂 Det synes jeg er hygli, da det er til at overskue.
Jeg var nede og svømme her til morgen, og jeg fulgte (næsten til punkt og prikke) et program, min kammerat Jonas (“Sofus”) har lavet til mig. Det var rigtig fedt med lidt anden fokus, da han ved, hvor mine svagheder er! Det resulterede faktisk i, at jeg svømme lidt over 2 min hurtigere på samme distance 🙂 🙂 Yeaaaaaah I’m proud of my self! Så det luner med lidt fremskridt.
Her til eftermiddag stod den på selvforkælelse: opfyldning af mine bryn hos Düwald (permanent make up). Jeg sprang ud i det nyeste nye, og fik “hairstroke”, som er 3D effekt, og det ser vildt godt ud!! Fik lidt ekstra fylde på og mere farve, så er lidt spændt på at se resultatet om et par dage, når det overskydende farve er forsvundet. SÅ fedt at gøre noget godt for mig selv. Hvad syns du om resultatet? 😉

20140128-201606.jpg