1-2-3-4-5-6-7-8-9-10…..

What a day…… Kl.03.40 vågnede jeg med dunkende hovedpine, og måtte op og tage en pille, så jeg kunne sove lidt videre (inden da havde jeg været oppe og tisse 2 gange!!?!). Helt igennem fantastisk nat 🙁 Igen havde jeg lagt løbetøjet frem, så jeg kunne løbe inden morgenmaden, men der var ingen ting at komme efter. Nød igen en morgen med mandens hånd i min ❤️

Efter arbejde hoppede jeg i løbetøjet og løb hjem. Jeg troede aldrig, jeg kom hjem! Mine ben var så tunge, at jeg pludselig blev i tvivl om, jeg havde løbet et marathon i nat…. Det er godt nok længe siden, jeg har kæmpet SÅ meget bare for at holde benene i gang. Ikke ligefrem den fedeste tur, men hjem kom jeg da, og mine nye løbesko blev indviet 🙂 Ungerne var ikke kommet endnu, så jeg skyndte mig ind og lave udstræk for mine baglår. Jeg blev pludselig ramt at en syg træthed, så kom til at lukke øjnene lidt – kunne sagtens været gået i seng der! En hel dag med hovedpine og “dope” kom vist til udtryk.

Lige inden jeg faldt helt i søvn, kom ungerne hjem – NØJ det var dejligt at se og kramme dem igen! Dejlige glade børn, der skulle fortælle en hel masse 🙂 Det holdt lige ind til vi havde spist – så overtog trætheden, og de kunne nærmest ingen ting selv. Vidste godt, at det ville blive lidt en kamp, at få lagt dem i seng, men havde lige glemt, at jeg var alene om det, da Henrik skulle til møde….. Øv for en afslutning på dagen 🙁 Husk at tælle til 10 – maaaaange gange, ikk 😀 ? Det tog mig 5 kvarter, at få Liam til at overgive sig! Er godt nok spændt på, om jeg kan få ham op i morgen 🙂 Det lovede han mig. Det bliver helt sikkert hårdt for dem i morgen eftermiddag/aften – det ved jeg fra mig selv! Heldigvis har de kun 3 dage i børnehave og SFO, før det er weekend igen. Det er luksus!