Formål

Velkommen til vores liv og åbenhed omkring det med at få vores dagligdag til at hænge sammen med fuldtidsjob, fuldtidsforældre og sports-junkier! Vi er personer, der har dyrket sport hele livet af den ene eller den anden slags, så for os er sport en helt naturlig del af vores hverdag. Vi værdsætter den energi og det kick, træningen giver os – uanset om det er alm. eller overdreven træning (op til stævner). Vi fungerer ikke, hvis vi ikke får trænet et par gange i løbet af ugen, så et liv uden sport er nærmest ikke eksisterende i vores liv!

Det hele handler i bund og grund om planlægning! Uden planlægning vil korthuset falde for os, især når vi begge brænder for, at skulle deltage i forskellige stævner. Det handler også om at give hinanden plads, og have forståelse for, at den ene part er ude på et langt træningspas (det kan op til stævnerne været svært, da vi har 2 små børn, der også kræver en del af os, men det er uden tvivl det værd, når målstregen krydses!).

Vi er en helt alm. familie, der brænder for triathlon og løb, og forsøger ved bloggen her, at give andre et indblik i, hvordan det både kan gå godt og mindre godt i de forskellige situationer! Vi håber derfor, at det kan være med til, at motivere andre til at prøve, eller bare komme op af sofaen, og få gjort noget godt for sig selv og sin krop – vi får det 1.000 gange igen 🙂